lauantai 7. maaliskuuta 2009

Kaamea kauluri

Piti sutasta se kauluri samantien valmiiksi. Ois pitäny uskua äitiä, joka eilen kujelman nähtyään sano, että pura pois ja tee tämän mallin mukaan uus (näytti siis sellaista hienoa kauluria).
Mutta, kun purkaminen on niin tylsää.

Tämä näyttää vähän niinkuin koiran oksennukselta, mutta on sievemmän värinen. Lanka (Noro) maksoi hirveät 12,50 euroa. Tuskin maksaisin tuosta kaulurista edes sitä hintaa, ja tekopalkka pitäisi vielä ajatella päälle. Kaameeta.
MUTTA se tässä lohduttaa, että tämä on niin lämmin ja mukavantuntuinen kaulalla, että luultavasti tulen käyttämään tätä. Ja on sitä loppujen lopuksi rumempiakin nähty.

4 kommenttia:

 1. No eipä oo häävin näkönen, mutta kätevä tuommonen kauluri.

  Ihan vaan tiedoksi, että se sievä pätkävärjätty lanka, jonka ostin Tampereelta, niin oon alottanu siitä sekä kaulahuivin että baskerin ja purkuun menivät. Niin rumia olivat, paljon rumempia mitä tuo sun kauluri. Tahtoo olla, että nuo pätkävärjätyt langat on vyyhtinä sievempiä mitä tekeleenä. Mutta eihän tuosta näy ku vähä, kun siinä on takki päällä, jossa on korkia kaulus ;)

  VastaaPoista
 2. Minusta tuo kauluri on ihan sievä! Onko nyt joku kauluribuumi, josta minä en ole kuullut vielä mitään?

  Minulla puuttuu turkoosista baskerista muutama kierros vielä, kolmannella kerralla siitä tuli jonkinlainen, en tiedä, pidänkö ikinä ;) Samanvärinen kaulahuivi on työnalla, 2/3 tehty. Mutta kun pitäs päästä aloittamaan jo uutta huivia, tummasta pinkistä (rose mohair). Tekniikka on sellainen "pallovirkkaus", muistatteko tytöt silloin kun me olimme pieniä, niin mummot tekivät tällä tekniikalla baskerit tai lakit sekä itselleen että kaikille suvun naispuolisille jäsenille?

  terv. Auli

  VastaaPoista
 3. Kauluribuumi on tulossa! Ei kun huomasin, että se ois kätevä vaikkapa ulkoillessa. Mutta tästä ei tullut kätevä ulkoilukauluri.
  Jokin mielikuva mulla on tosta pallovirkkauksesta, mutten oo varma onko se sitä mitä Auli tarkoitat.

  VastaaPoista