perjantai 17. huhtikuuta 2009

Sain aarteen

Eilen illalla oli taas ihana Pistoja ja pintoja -käsityöpiirini. Kaksikin piiriläistä toi minulle tuliaisia.

Sain yhdet farkkujen yläosat, viisikymmentäkaksi (52) farkkutaskua, neljätoista (14) farkunpalaa, joista tasku oli irrotettu ja vielä lisäksi pieniä farkkukankaanpalasia.

Siis mikä aarre! En koko iltana kyennyt muuta kuin lajittelemaan ja hypistelemään aarrettani. Vieläkin kiitoksia sekä lahjoittajille, että iloni jakaneille ystävilleni!

En voi vielä kertoa mitä noista tulee, sillä pää on aivan täynnä selkeytymättömiä ideoita. Monta pientä työtä, pussukoita, laukkuja, seinävaatteita, sängynpeite... Mitä kaikkia mahdollisuuksia!

4 kommenttia:

 1. Siis mitä, herranpieksut, vähänkö ihania piiriläisiä sulla!!!

  VastaaPoista
 2. Onkohan olemassa jonniinasteinen farkkuvirus? Sillä voisi olla yksi pesä meikäläisen alavarastossa. Täällä kun vuosia takaperin oli semmoinen vaihtotori. Vaihtaessani jotain itselleni tarpeetonta, otin AINA tialle farkkuja. Ihan niin kuin huviksi ja myöhemmäski hyöhyksi. Minun virus kyllä sotkee aika ajoin koko tupaten täynnä olevan pienen kopin. Sille pitää tehdä jotain. Nyt seuraan silmät soikeana, mitä saamistasi taskuista sukeutuu. Lissu

  VastaaPoista
 3. Sufferiina kirjotitti:
  Upean näköinen kasa :) Sähän voisit alkaa tekeen farkkugraffiteja..(mä yritän ihan selvästi houkutella sua mun kans rikoksen poluille) Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea hämmetävän ihania juttuja saat noista aikaan. Me alettiin eilen Sennin kans leikkaan tilkkuja isoon tilkkupeittoon..(ai miten niin kannatas ekana aloittaa jostain pienemmästä tilkkutyöstä?) Tänään sitten kirpputorilta löytyy tosi hienoja kangaspaloja joten leikkely jatkuu :)Ja innostus on taa löytynyt :)

  VastaaPoista
 4. Satu.p: Niin onkin, ne on aivan ihania.
  Lissu: Täällä pesii myös melkoinen farkkuvirus, mielenkiinnolla odotan minäkin, mitä näistäkin taskuista syntyy.
  Sufferiina: Tuohan vois olla hyvä idea tuo farkkugraffitti, pitääpä kehitellä. Mulla ei kärsivällisyys tahdo riittää isoihin juttuihin... Mutta hyvä, että innostus on löytynyt!

  VastaaPoista