torstai 16. heinäkuuta 2009

Virkkausharjoituksia 2

Nyt on kai aika (ja pakko, koska lupailin) esitellä kesän virkkausharjoitukseni tulokset.

Tässä oikein mummomainen juttu. Pussukka muovikasseille. Tämäntapainen oli Maija Paavilaisen Virkkaa ruutuja -kirjassa, mutta en tietenkään katsonut ohjeita, vaan söhelsin omin päin menemään.

Sitten suhasin tämän kaulahuivin. Minusta se on ihan kiva. Tai ainakin sievän värinen.

Ja ilmeisesti aion jatkaa virkkausharjoituksiani, koska ostin uutta lankaa. Vai ostinkohan minä sitä siksi, että halvalla sain. Ostin ne Ravtuote Oy:n varaston loppuunmyynnistä Vääksystä. Tuossa on yhteensä noin 700 grammaa puuvillalankaa, maksoin niistä vajaat kuusi euroa.

6 kommenttia:

 1. Aina taytyy ostaa, kun hlvalla saa! Sita paitsi varit ovat ihan namia. Virkkaustaitosi alkavat olla aikamoiset. Aiotkos ihan tohtoristasolle?

  VastaaPoista
 2. Taidot kasvaa ja nalka sen mukana.

  VastaaPoista
 3. Ihkuja. Mummoruusut on niin parhaita.

  VastaaPoista
 4. Aattelin, että täältä löytyy iso kerällinen virkattuja ketjusilmukoita. Eikä ollu kyllä tyyristä lankaa, tuotahan ois voinu ostaa enemmältikkin.

  VastaaPoista
 5. Hyvä meininki ja hienoja tuotoksia! Langat houkuttelevat takuulla jatkamaan! Kiva lanka-kuva!

  VastaaPoista
 6. KIITOS kaikille.
  Lissu: Tuo on vähän niinku mun pahe, että on ostettava, kun halvalla saa. Värit on kyllä kivat, mutta taidoista en nyt tiedä.
  Elena: Niinpä, oon käynyt kurkkaamassa ohjeita niihin hexagoneihin, vai mitä ne nyt olikaan.
  Anitta: Mummojutut ovat ihastuttavia, ainakin kun ikä karttuu ;-)
  satu.p: No voi räkä, ois kyllä pitäny laittaa ainaki ensimmäiseksi kuvaksi ketjusilmukkakerä. Ja se muaki vähän harmittaa, etten raskinu ostaa sinistä noihin sopivaa lankaa. Kun se piheys toisinaan iskee noiden suurien löytöjenkin äärellä.
  Satunkaa: Sain hämättyä kuvaamalla nuo tuotokseni nostalgisessa ympäristössä. Mutta kyllä, langat houkuttelevat jatkamaan.

  VastaaPoista