maanantai 31. elokuuta 2009

Uusi läninki

Ostin tällaisen läningin - tai tunika kai se lienee - kesällä Aurinko Lahjatavarasta Helsingin Itäkeskuksesta. Sattui niin mieluinen, että halusin toisen samanmallisen. Halusin toisesta myös vähän isomman, että sinne mahtuu talvisaikaan kunnolla pitkähihainen pusero alle.

Ei sattunut olemaan asiaa pääkaupunkiin, niin piti tehdä itse. Kaavat piirsin tuosta kaupan länignistä noin niin kuin suurinpiirtein. Eilen se sitten syntyi, kun kirjansidontaprojekti oli saatu onnellisesti päätökseen.

Kangas on ohuehkoa harmaata stretch-farkkukangasta.

Huppuun ja taskuun ompelin koukeroita vapaalla konekirjonnalla.

Minusta tästä tuli ihan kiva. "Ethän mee tuo päällä ainakaan kauppaan", sanoi poika.

9 kommenttia:

 1. Johan on mukava läninki! Ja kauppaan vaan. Saa muutkin ihailla. Jos poika pyrkii mukaan kauppareissulle, voipi katsella ihan toisaalle, jos ei hoksaa yleisön ihailevia katseita.

  VastaaPoista
 2. Hieno läninki! Ja kyllä se päällä nyt kauppaan voi mennä. jos jälkikasvua nolostuttaa niin ainahan tuon hupun voi vetää kunnolla silmille ja laittaa vielä aurinkolasit. luulevat muut vielä joksikin maailmantähdeksi, nih!

  VastaaPoista
 3. Ootpa ollu reipas, kun oot alakanu raataroimaan! Komia läninki tuli.

  VastaaPoista
 4. Nuoriso se osaa sitten olla kannustavaa. Onneksi ei tarvi uskoa. Hyvä on.

  VastaaPoista
 5. Kiitosta vaan kaikille. Kävin läninki päällä jo töissä, eivät nuo potkuja antaneet. Joten ehkä joku päivä se päällä kauppaankin!

  VastaaPoista
 6. On ihana, haluan tuollaisen! Elenan kanssa samaa mieltä. Ilman muuta menet tuo päällä kauppaan!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana!! Mäkin haluan! Kyl sun kelpaa.

  Äläkä välitä, viimeksi keväällä olin lähdössä poikani kanssa kauppaan, vetäisin baskerin päähän ja poika säikähtäen "ET KAI TOTA MEINAA PÄÄHÄN LAITTAA!". Ja sitten vielä kuulema nauran ihan liian kovallä äänellä.

  VastaaPoista
 8. Elena, Linnea ja Satu, kiitos teillekin. Läninki on jo osoittautunut mukavaksi myös käytössä. Eikä poikakaan ole enää huomautellut :-)

  VastaaPoista