tiistai 27. lokakuuta 2009

Ei voittoa, kiitos osallistumisesta

Sain toissaviikolla takaisin työni, jolla osallistuin Vapaan sivistystyön yhteisjärjestö VSY:n järjestämään Tuunaa penaalisi -kilpailuun.

Tuunasin penaalini pussukkaan, jossa on myyty muistaakseni lasten pikkuhousuja. Ompelin ensin kaavamuoviin kirpputorilta ostamani pitsiliinan, pieniä kankaanpaloja ja pöydältä löytyneitä nöyhtäpalleroita. Sitten ompelin kaavamuovin hörheilöineen kiinni pussukkaan.


Sainpa ujutettua penaaliini myös pari kankaalle siirrettyä valokuvaa sekä ohutta paperinarua.

Noh, oli tätä tehdessä ainakin mukavaa!

5 kommenttia:

 1. Mitäpä tuosta vaikkei voittanutkaan, pääasia että tehdessä oli hauskaa!

  kokeilin tänään sitä kuvan siirtoa sen tökötin kanssa. hyvin pelitti. tosin paperia vaan tuntuu piisaavan...ja kuvankin sain hangattua vähän rikki.

  VastaaPoista
 2. Mullakin noita kuvansiirtoaineita olisi. en ole saanut aikaiseksi. Olisi kivä nähdä lisää penaaleita. Löytyisköhän jostain ne palkitut?

  VastaaPoista
 3. Mainio idea. Harmi, ettet sijoittunut kisassa.
  Tykkään muuten tuossa sivussa olevasta äitienpäiväkuvastasi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Niin, sitä paperia riittää ja riittää, vaikka aina märkänä näyttää, että kaikki olisikin jo lähtenyt. Ja reikiäkin toisinaan tulee...
  En ole löytänyt netistä palkittujen kuvia, itsekin olisin ollut kiinnostunut.

  VastaaPoista
 5. Vau! Sinulla on todella hieno blogi ja olet älyttömän taitava! Oli kivaa, kun kävit visiitillä blogissani :) Mukavaa loppuviikonloppua. (Ja tuo nukke-juttu oli ihan mahtava -ja vähän karmivakin!)

  VastaaPoista