perjantai 13. marraskuuta 2009

Patalapuista rannekkeisiin

Harvinaisen monta tekelettä on työn alla, ja lisää päässä muhimassa. Isosisko jo ihmettelikin, että mistä virtaa riittää. En tosiaankaan tiedä. Nyt ei ole aivan normaali marraskuufiilis, jolloin nukkuisin vain sitä talviunta. Mutta hyvä näin. Toivottavasti romahdus alas ei vain ole kovin raju.

Valmistakin on tullut.

Patalappuja

Siirille nukkekotiin. Tai ehkä käytän niitä ensin rintarosseina.

Ja rannekkeet. Itselle. Ihan hyviksi, lämpimiksi ja muodikkaiksi (terveisiä työkavereille) todettu. Samasta langasta tulossa myös kaulaliina.

Meneillään oleva nukkeprojekti jatkunee viikonloppuna.

7 kommenttia:

 1. No voi että, patalappuja nukkekotiin! Niitäpä voisinkin väkertää siihen mun nukkekotiprojektiin, joka ei ole edistynyt suuntaan jos toiseenkaan.
  Tuo sun akku näyttää olevan tosiaan virtaa täynä. Eikähän tässä ole kun pari kuukautta, niin alakaa päivä valakeneen. Rannekkeiden puolestapuhuja olen minäkin. Omistan niitä aika moneet ja ne on tosi hyviä ja lämpimiä.

  VastaaPoista
 2. Onko malli omasta päästä?
  t. A

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttivät "livenäkin" ja aika erikoista että me oltiin väsäilty noita rannekkeita yhtäaikaa :D Minä yritän huomenna käydä läppärin kans kylällä ajelulla, että saisin ladattua muutaman kuvan blogiin...
  t.sufferiina

  VastaaPoista
 4. Kyllà Siiri nyt on onnellinen: voipi nosta pullapellin uunista ilman palohaavoja! Taidat olla harvoja, joilla masiina toimii tàydellà hòyryllà jopa suomalaisessa marraskuussa. Minà olen tehtaillut tààllà niità àitinne mallista muokattuja kàsihàrpàkkeità. Signorat tààllà ovat ihan innoissaan. Haluavat oppia tekemààn samanlaisia.

  VastaaPoista
 5. Hei, tytär virkkasi juuri tuollaisia miniatyyripatalappuja. Siirille terveiset, pääsee kohta näköjään piaprinpaistoon talossaan.

  VastaaPoista
 6. Sinä ahkera nainen! Ihanat patalappuset! Siiri on onnentyttö! Ja kivat rannekkeet! Mä ihan kateellisena täällä seuraan sun tarmokasta tahtia! Suu auki istun ja ihmettelen. Ja samaan aikaan ompelukone vain huokaa tyytyväisenä jatkaa unosiaan.

  VastaaPoista
 7. satu.p: Nukkekoti-patalapuilla saa paljon näkyvää nopeasti! Tuntuu tehokkaalta.

  A: Oman pään malleja on.

  Sufferiina: Oli kyllä hauska, että oltiin samaan aikaan samoissa puuhissa samanvärisellä langalla.

  Lissu: Äiti toi tytölleni samaiset härpäkkeet kultalangasta virkattuna. Aika mageet!

  Linnea: Hauskat puuhat siis myös tyttärelläsi. Nyt pääsee Siiri leipomaan.

  Satu: Ompelukoneet, virkkuukoukut ja muut vastaavat nyt vaan on semmosia. Toisinaan niitä ei vaan saa hereille. Sillon niitten on parasta antaa levätä.

  VastaaPoista