maanantai 2. marraskuuta 2009

Valmista tuli

Viikonlopun joutilaisuus oli hyvin tehokasta. Tämä kansalaisopiston käsityöpiirissä tekemäni työ valmistui. Työssä "piti" olla kankaalle siirretty kuva, kirjottu kukka ja jotain tekstiä.

Kuvat ovat viimesyksyiseltä Kreetan-matkalta. Iso kuva on siirretty kankaalle akryylimatalla, pienet kuvat ja teksti Kiva-kalustelakalla. Yllättäen se toimikin oikein hyvin noita tekstejä siirtäessä, vaikka aikaisemmat kokemukset siitä olivat surkeita. Täytynee siis vielä testailla.

Kukastani tuli sitruuna, mutta eikö se ole vähän niin kuin kukka? Sitruuna ja lehdet on ommeltu vapaalla konekirjonnalle häviävälle kankaalle ja ommeltu käsin kehykseen. Kehys (26x31 cm) löytyi Tiimarista kahdella eurolla.

Ja teksti. En osaa kreikkaa, mutta tuossa pitäisi lukea: "meidän loma". Jos siinä ei lue niin, niin sitten olen ymmärtänyt väärin kreikankieliseltä ystävänystävältä saamani käännöksen...

Tiedoksi niille, jotka tietävät minun käyttävän farkkukangasta lähes kaiksissa töissäni: Kuvat on ommeltu farkkukankaalle.

Viikonloppuna syntyi jotain myös lauantaina esittelemästäni kirjoituskoneen kirjoituspäästä. Siitä lähipäivinä lisää.

5 kommenttia:

 1. Oi mutta se on oikein hieno! Tykkään hirmusti!

  VastaaPoista
 2. Hieno! En oo ehtiny vielä lukea muutamia edellisiä postauksiasi, mutta näyttäs, että oot ollu hirmu ahkerana.

  VastaaPoista
 3. Siis mitenkä? Minä en nyt ymmärrä mitään. Siirrätkö kuvia kalustelakalla? On sen verran kivan näköinen, että tällaisia vinkkejä voisi ottaa takataskuun itselle muistiin.

  VastaaPoista
 4. Tämä on ihana. Tykkään. Hyvä tunnelma.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos kaikille, olette ihania!
  Outi: Juu, homma toimii samalla tavalla kuin akryylimatalla (ohje löytyy toukokuun postauksestani: kuva kankaalle).

  VastaaPoista