torstai 26. marraskuuta 2009

Yleisön pyynnöstä

Tänään pääsin viimein kahden poissaolokerran jälkeen käsityökerhooni. Ja sain siellä kolmen tunnin aikana aikaiseksi tämän:

No älkääpä yhtään naurako, näkisittepä mitä ne toiset saivat aikaan!!!

Mutta kylläpä virkisti.

9 kommenttia:

 1. Itsekin mukanan olleena...Jossain vaiheessa mietin tuota työn/nuken muotoa, onko se loppuun asti mietitty..? Mutta kun nyt katson profiiliasi huomaan, että kaavahan on omasta valokuvasta!Ei ole ihme, että teetti 3 tuntia töitä- näköinen on!

  VastaaPoista
 2. Nauru pyrähti väkisinkin ilmoille... ehdit/jaksoit sittenkin illan päätteeksi päivittämää blogiasi

  Hahmon 'syntymistä' oli mukava seurata vierest. Mielenkiinnolla odotan lopullista versiota :-) Niin ja kaikkia niitä muidenkin aikaansaanoksia...

  VastaaPoista
 3. No jo on komia! Ehkä alkavat kohta kotona ihmetellä, että missä ihmeen käsityöpiirissä se äiti oikein kulkee...

  Jokatapauksessa ja kaikesta huolimatta se sun käsityöpiiri kuulostaa ihanalta ja kovasti terapeuttiselta paikalta.

  VastaaPoista
 4. No johan jottain! Nukeilleskos tuo làninkin on tarkoitettu? Vai sulle ittelles? Yhessà tekeminen taitaa teillà olla ns nauruterapiaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista!
  Anu: No voi hyvänen aika, niinhän se onkin... Vaatii tosin vielä pientä viimeistelyä...

  Katri: Kaiken sen painostuksen jälkeen oli aivan pakko päivittää! :-) Minäkin odotan mielenkiinnolla sekä omia että muiden tuotoksia!

  satu.p: Kieltämättä toisinaan tulee kotona vähän sääliviä katseita kun esittelen illan aikaansaannoksia. Mutta ovat ne kotonakin huomanneet, että kerho on terapeuttisesti erittäin tärkeä!

  Lissu: Katsotaanpa mitä tästä tulee... Meidän kerho on todellista nauru- ja muutakin terapiaa. Mutta tehdään me (tai ainakin ne muut) aivan älyttömän hienoja töitäkin!

  VastaaPoista
 6. Nukkeko se on? Minä katsoin, että helmoistaan avonainen Suomi-neito siinä pötköttää, mitä lie itsenäisyyspäiväsuunnitelmiä hällä on.. :DDD Vai tuommoinen kerho. Kuulostaa kyllä kivalle.

  VastaaPoista
 7. Mainioita nuo farkkunuket tuossa alempana!

  VastaaPoista
 8. Ai miten virkistävää! Ihana! :D

  VastaaPoista