lauantai 7. marraskuuta 2009

Ystävää ei jätetä

Nukkekotini ovat viime aikoina olleet vähän huonolla huolenpidolla. Toisinaan ystäväni huolehtivat uudemmassa nukkekodissani asuvasta Siiristä paremmin kuin minä.

Ystävä toi Siirille pullon viiniä ja pullon kirkasta. Toinen taas toi terävän veitsen.

En ensiksi tohtinut antaa viinaksia Siirille. Rupeaa vielä ryyppäämään yksinäisyydessään. Varsinkin viina ja veitsi tuntui pahalta yhdistelmältä.

Sitten Siiri sai lisää tuliaisia. Papukaijan. Lintuhäkki löytyi Siirin vintiltä. Häkki on linnulle vähän pieni, mutta sen oven päällä on hyvä istuskella.

Nyt kun Siirillä on seuraa, uskalsin antaa sille veitsen ja viinaksetkin.

Onneksi on ystäviä.

6 kommenttia:

 1. Onneksi Siiri sai kaverin. Älä anna kaikkia viinaksia kerralla kaksikolle. Papukaijat (merorosvoverta suonissaan) voivat muuttua pahapäisiksi.
  Siiri tarvitsee ehkä lämmikettä - kun talvikin tekee tuloaa.

  VastaaPoista
 2. Minua pelottaa vielä enemmän trio viina, puukko ja papukaija. jos se lintu eka juo viinat ja sitten pistelee puukolla Siiriä?

  VastaaPoista
 3. Hyvä se on näin tautisena aikana Siirinkin vähän roppia ottaa.

  VastaaPoista
 4. :D Siiri näyttää hyvältä mimmiltä! Ja papukaija on loistoseuraa, puhumattakaan pulloista. Veitsestä en menisi takuuseen.

  VastaaPoista
 5. Siiri on jo sen ikàinen, ettà tietàà, mità viinaksilla ja veitsellà tehdààn. Kunhan saa lahjaksi vielà karaokevehkeet, voi perustaa papukaijan kanssa kòòrin!

  VastaaPoista
 6. Hei kaikille. Kyllä minusta näyttää, että ne näyttävät ihan hyvin viihtyvän keskenään, Siiri, viinakset ja veitsi. Mutta en kyllä rupea joka viikko Siirille viinaa kuskaamaan. Vai täytysköhän mun perustaa jonnekki nukkekohuoneeseen viinakauppa.

  VastaaPoista