maanantai 7. joulukuuta 2009

Farkkua ja pitsiä

Farkkulaukku on taas vaihteeksi ollut työn alla, mutta on meinannut edistyä huononpuoleisesti. Tänään oli kuitenkin sen valmistumisen aika. Töistä tultuani toimin kuin kone. Ihan niin kuin juuri tämä ilta olisikin tarkoitettu saattamaan tuo laukku valmiiksi.

Kirpparilta mukaan tarttuneen sinisen pitsiliinan olin ommellut laukkuun jo aikaisemmin, mutta se kaipasi jotain kaverikseen. Kaveriksi päätyivät pitsikukkaset, jotka ovatkin jo tuttuja ainakin osalle lukijoista... Sekaan meni vielä joitakin koukeroita vapaalla konekirjonnalla.

Laukun vuori on sinivalkoista lakanakangasta. Olkahihna on jälleen kerran kirpparilta löytyneestä farkkukankaisesta vyöstä.

Luin kerran jostakin, että jos meinaa farkkulaukkua tehdä, niin voisi keksiä jotain uutta. Tämä malli kun on jo keksitty niin monta kertaa. No myönnettäköön, että en ole lopputulokseen täysin tyytyväinen. Epäilen jopa, että onkohan tälle käyttöä. Mutta mahtui tähän maailmaan vielä yksi tämänkin mallinen laukku.

4 kommenttia:

 1. Meillä töissä taitaa nykyisin olla jo kaksi pitsikukka-ihmistä :D kun näyttää sullekin noita alkavan ilmestyä...
  t.sufferiina

  VastaaPoista
 2. Kyllä maailmaan aina yksi kaunis laukku mahtuu! Onnea uudelle tulokkaalle!

  VastaaPoista
 3. Mahtuu mahtuu ja kaiken lisäksi kierrätysmateriaalista tehty.

  VastaaPoista
 4. Sufferiina: Jotenkin se tämä pitsikukka-tartunta tuli sitten minuunkin... :-)

  Linnea: Siitä kauniista en niin tiedä... Mutta kiitos!!!

  satu.p: Se olisikin aika paha jos kaupasta ostaisin värkit näihin tekeleisiini. Tämähän on oikeastaan samaa mitä tein jo pienenä, kun tein teille lahjaksi taloja kahvi- ja sokeripaketeista. (Älä säikähä, pysyn edelleen sopimuksessamme lahjattomasta joulusta!)

  VastaaPoista