torstai 3. joulukuuta 2009

Karkkikortteja

Käsityöt etenevät niin nihkeästi, että niistä ei ole paljon puhuttavaa. Joulukortit olisi tarkoitus tehdä viikonloppuna. Aikaisemmin esittelemistäni ommelluista korteista jäi myyjäisten jäljiltä vielä muutama. Loppujen tekoon tarvitsen ainakin näitä:

En tiedä kuinka murusiksi karkkikepit menevät postin käsittelyssä, mutta kokeillaan.

Tämä alkuilta tänä torstaina tuntuu mukavalta. Tuli rätisee uunissa, tytär siivoaa vessaa (kotitaloustunnin kotitehtävä), tänään paistoi aurinko ja oli muutama aste pakkasta, kävin hierojalla ja huomenna on vapaapäivä. Mukavaa loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä. Sinulla siis siellä kotiapulainen:) Mullakin tulevana viikonloppuna kortintekohommat. Harmittaa, että ei päässyt päivänvalolla ulos, kun aurinko kerrankin näyttäytyi. Toivottavasti viikonloppuna hyvät kelit jatkuvat.

  VastaaPoista
 2. Meilla tehtiin hiiria noistaviime vuonna ja nyt kun olisi ollut uusia ideoita, kyseisia karkkeja ei loydy mistaan... Suunnitelma B on otettava kayttoon.

  Taytyykin alkaa kehittelemaan vastaavia kursseja taalla kotona..

  VastaaPoista
 3. En se mukavaa, kun on kotisiivouslàksyjà ja piparitkin ovat niin tekijàn àidin geenimàisià, ettà! Tuossa kirjalistassasi on muuten yksi suosikkikirjailijani Paulo Coelho. Ostin hànen uusimman Il vincitoren ja pààsin jopa puoleen vàliin, ennen kuin palailin tànne Pohjolaan. Kirja jài Elenan luettavaksi. Ettà mies osaa kirjoittaa. Ja ettà minàkin jo ymmàrsin kirjasta aikas paljon. Sità ne alkuasukkaitten kokkiohjelmat ovat mm tehneet.

  VastaaPoista
 4. satu.p: Niinpä tosiaan, minulla on ajoittainen kotiapulainen. Ja ihanaa, tänäänkin paistoi aurinko!

  pikkujutut: Hiiriä, olisipa mukava nähdä millaisia. Ei muuta kuin vessansiivouskurssit pystyyn!

  Lissu: Mukavaa, että olet taas "linjoilla". Saattoi olla, että juuri sinulta nappasin vinkin tuosta kirjailijasta. Tuo oli ensimmäinen, jonka luin, mutta ei jää viimeiseksi. Ja hyvä sinä, jos vielä kielillä luet!

  VastaaPoista