perjantai 15. tammikuuta 2010

Paperiarkkeja

Käsityökerhossani oli illalla melkoista vipinää ja läträystä, kun teimme paperiarkkeja. Silppusimme monenvärisiä munakennoja ja sanomalehtiä. Kukin sitten sävytti ja koristeli arkkinsa miten halusi. Pienistä nyssyköistä kassien kätköistä löytyi muun muassa serpentiiniä, silkkipaperia, ruusun terälehtiä, mausteita, niintä, höyheniä, langanpätkiä, rei'ittäjän reikiä...

Tässä arkki, jonka aineksena on pelkästään keltasta munakennoa veteen silputtuna ja sauvasekottimella survottuna.

Tämän arkin aineksina on vihreää munakennoa ja sanomalehtisilppua. Ja koristuksena farkkukankaasta purettuja langanpätkiä.

Tämä arkki on tehty sanomalehtipaperisilpusta. Koristeena niininpätkiä.

Eniten tykkään näistä pelkästä sanomalehtisilpusta tehdyistä arkeista. Tällaisista, joissa on seassa vähän isompia silppuja, joista näkyy tekstinpätkiä.

Ja mitäköhän näistä arkeista teen? Nooh, tunnustettettakoon, että minä en ole vielä raskinut käyttää kaikkia niitäkään paperiarkkeja, jotka tein yli viisi vuotta sitten. Niitä on aina välillä ihan mukava katsella ja silitellä.

5 kommenttia:

 1. Siis aivan ihania kaikki! Eisukait nuista mittään raski tehäkkään. Ens kesänä mää nyt kyllä alan läärätä nuitten paperimössöjen kans tuola kartanolla!

  VastaaPoista
 2. Ei ihme! Aarteita tuollaiset! Kehystä seinälle sellaisenaan! Minunkin suosikki tuo alimmainen, mutta erinomaisia kokeiluja tuo farkkulanka-ja niininpätkäpaperikin!

  VastaaPoista
 3. No niinpä, mahtaisinko itsekään raaskia käyttää?? Itsetehtyäpaperia, vau! Ehkä vain kaikista tärkeimpiin onnittelukortteihin?

  VastaaPoista
 4. Paperihamsterihan se siellà... Alin kortti laittaa mielikuvituksen laukkaamaan.

  VastaaPoista
 5. Ihania, kaikki. Loysin taalta samanmoisia papereita ja sailytin niita kellastumiseen saakka :). Vasta sitten tein niista kortteja ja lahjoitin eteenpain, vain todetakseni, ettei samoja papereita enaa loydy..

  VastaaPoista