perjantai 23. huhtikuuta 2010

Kehystetty

Nyt on kehyksetkin muutoin vuosi sitten valmistuneeseessa työssä. Leikkasin kehykset vaatekaapista löytyneistä housuista ja ompelin ne siksakilla työhön kiinni. Päälle sudin Paverpol-kovetusainetta. Seuraavana päivänä sudin ainetta kehysten nurjalle puolelle.

Lätkin kehyksiin kiinni myös pieniä farkkukankaanpalasia.

Luulin, että aine kuivuu mattapintaiseksi kuten aikaisemmin tekemissäni helmilappusissa, mutta tähän se jäikin kiiltäväpintaiseksi. Pinta on siis vähän muovimainen, mutta sopii minusta hyvin tähän työhön.

Tiedän, että käsityönopettajani (siis kouluaikaiset) eivät olisi ollenkaan tyytyväisiä. Eikä taida tykätä äitikään. Huolimatonta jälkeä, ei yhtään suoraa saumaa ja läiskitty ihan miten sattuu!

Tänään töistä ruokakaupan kautta kotiin ajellessani matkan varrella ollut väliaikaiskirppari kutsui minua puoleensa. Siinä samassa unohdin, että minua odotti kotiin kolme ihmistä. Yksi halusi autoni huollettavaksi, toinen odotti värkkejä leipomukseensa ja kolmas karkkipäivän karkkeja.

Kirpparilla minua odotti tämä ihana pitkä hapsuhelmainen farkkuhame. Siitä tulee kesähameeni, ellei se päädy sitä ennen johonkin tekeleeseeni.

Kotona ajattelin ottaa iltapävätorkut, mutta seinän takaa autotallista kuului paineilmakompressorin turina, oven takaa keittiöstä kuului yleiskoneen hurina ja vieressä tietokoneella joku mässytti äänekkäästi karkkeja. No ei minua oikeastaan väsyttänytkään.

7 kommenttia:

 1. Tuo on tosi hieno, eikä tarvi olla saumat suorassa!

  VastaaPoista
 2. Ei luovuudella ole suoria saumoja! °là kuiteskaan pààllà olevia housuja ala leikata, muuten pylly pilkahtelee... Toisaalta, mitàs sillàkààn olisi vàlià!

  VastaaPoista
 3. Hei hieno on ja niin sua, ei voisikaan olla saumat suorassa!!! Ja hame näyttää makeelta!

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Suoruus on tylsää, tämä ei ole kumpaakaan.

  VastaaPoista
 5. Vau, hieno siitä tuli! Suorat saumat? Yliarvostettua :D Hamekin on hieno, toivottavasti saat käyttää sitä sitten kesällä ;)

  VastaaPoista
 6. No vai tällaista taidetta siitä tulikin. Onkin niin hieno ja omaperäinen:))

  VastaaPoista