tiistai 1. kesäkuuta 2010

My name is

Päivää, minun nimeni on Vera, Vera Lucia. Hauska tutustua. Tulen Italiasta, mutta asun nyt Suomessa, Hämeessä.

Suuret kiitokset monista mainioista nimiehdotuksista. Hyviä vaihtoehtoja oli useita, joten nimen valitseminen oli vaikeaa. Valinnan teki nelihenkinen raati, joka koostui kahdesta lapsi- ja kahdesta aikuisjäsenestä. Ja kerrottakoon, että vakavimmin nimenanto-operaation ottivat raadin aikuisjäsenet.

Nimiehdotuksia jätti 23 eri henkilöä, joiden kesken arvottiin nimilappu matkalaukkuun. Arpa suosi neljäntenä kommenttinsa jättänyttä eli Helmiä ja neuleita -blogin Sadetta.

7 kommenttia:

 1. Kiva, että henkilöllisyys viimein on selvinnyt!

  VastaaPoista
 2. Kyllä hän sai hurmaavan nimen! Onnentyttö!

  VastaaPoista
 3. Kaunis on neidon nimi :-)

  VastaaPoista
 4. Arvoisa raati valitsi hyvin. Odotan innolla, miten neitokaisen elämä sujuu Hämeessä. Onko harkinnassa uusien vaatteiden hankintaa?

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommentoijille. Neitokainen on tarkoitus vaatettaa. Nyt se sujuu jotenkin helpommin, kun henkilöllisyys on selvillä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis nimi kauniilla neidolla. Milloinkas kastejuhla on? Onko se julkinen tilaisuus, vai private? Jokos kummit on valittu?

  VastaaPoista
 7. Lissu: Kastejuhlia tai nimiäisiä ei ole vielä suunniteltu. Mutta tosiaan, Vera Luciahan tietysti tarvitsisi kummin, jolla on yhteyksiä hänen kotimaahansa...

  VastaaPoista