perjantai 8. lokakuuta 2010

Sydänkaulakoru

Käsityöpiirissäni on meneillään sydänjutut, eli teemme kankaisia sydämiä koristeeksi ja koruiksi. Ne varsinaiset tekeleet ovat minulla vielä vaiheessa, mutta homma rönsysi muihin sydänjuttuihin ja tekaisin kaulakorun. Eli nuo sydämet on vain leikattu farkkukankaasta ja kovetettu kankaankovetusaineella. Ennen kovetusta tein niihin kaksi reikää, joista ne on virkattu organzanauhaan.

Se mp3-soitin, joka sai viikko sitten sappeni kiehumaan, saapui postista. Ensin piti vain lähettää muutama sähköposti ja keskustella puhelimessa hoonosoomi-henkilöiden kanssa. Ihan kiva soitin, mutta ei se ollutkaan vaaleanpunainen. No punainen sentään.

Käsityöpiirini vt.assistentti-sihteerinä muistutan, että ensi torstaina aletaan tehdä pussukkaa. Siihen tarvitaan päällykangas, vuorikangas ja väliin tukikangas jostakin vähän paksummasta kankaasta, esimerkiksi flanellista. Ja pussukan koristeluun tarvitaan tietenkin jotakin hassua. Sprayliimaa ja lankojakin voi ottaa mukaan. Näin kai se vissiin meni.

Nyt alan viettää vapaapäivääni. Mukavaa viikonloppua! Käykää Hailuodon siikamarkkinoilla!

5 kommenttia:

 1. Ilosta ja puuhakasta vapaapäivää!

  Käsityöpiirikin kuulostaa niin kivalta, olis ilo saada olla osana jotakin sellasta. Lähipiiristäni eräs (veljen vaimo) on vastikään myös innostunut neulomisesta, joten pitäiskö perustaa semmonen tynkäryhmä!? Joo, pitääkin ehdottaa.

  VastaaPoista
 2. Ompa pirteän näköinen koru! Itsellä mielessä sellainen pitkä mahdollisesti moninkertainen "helminauha" jossa palloja ja ehkä vähän helmiäkin...

  VastaaPoista
 3. Sydàmellistà viikonloppua sinne! Mitenkàhàn Finnair lentàà vuoristomajalta Hailuootoon? Tàytynee tyytyà saapasmaan antiin.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti oli hyvä vp. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Teija: Suosittelen vaikkapa tynkäryhmän perustamista, kivaa on!

  Villasukka kirjahyllyssä: Kiitos, näitä on oikein mukava väkertää.

  Lissu: Kiitos. Sieltähän voisi jollakin vesitasolla vaikka hurauttaa.

  satu.p: Oli hyvä, joskin aika kallis vapaapäivä. Kiitos!

  VastaaPoista