tiistai 18. tammikuuta 2011

Tunteita tulossa

Edellisessä postauksessa kerroin, että aloittelin käsityökerhon kevään ensimmäistä työtä. Aiheena on siis tunteet ja kokona väljästi ottaen miniatyyri. Ensin ajattelin tehdä työn farkkujen taskuista ja nappi- ja solkilaatikoiden aarteista. Sitten tajusin huomata, etteiväthän aikuisten farkkujen taskut ole miniatyyrejä.

Eihän se auttanut, kun etsiä kirpparikierroksella miniatyyritaskuja.

Ongelmaksi meinasi muodostua hinta. Satuin nimittäin olemaan sillä päällä, joka ei suostunut maksamaan käsityötarpeeksi tulevista 80-senttisistä farkuista yli neljää euroa. Onneksi Kontissa oli alennusmyynti ja pikkufarkuja sai eurolla.

Nyt sitten suunnittelen tekeväni työn miniatyyrifarkkutaskuista ja nappi- ja solkilaatikoiden aarteista. Palataan valmiiseen työhön ennen kesää.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoiselta näytää. Kait sitä jo ennen kesää on mitä näyttää?

  VastaaPoista
 2. satu.p: Laiton vähän reilun tuon mahdollisen valmistumisajan, ettei tuu ressiä.

  VastaaPoista
 3. Hei, tuossa erityisesti yläkuvassa on jo nyt erilaisia tunteita. Hieno idea, erilaisia tunteita eri taskuissa. Symbolista. Tykkään, vaikka ei valmista vielä olekaan.

  VastaaPoista
 4. Pikkusisko hei!
  Miniatyyrit mielessä täälläkin, mielenkiintoista.
  Kiitos, kun jaksat poiketa sivuillani ahkeraan.
  Sinulle rohkenen vinkata, että tyttäreni pitää käsityöblogia "Tiina puikoissa", jossa mittasuhteet isommat kuin minun minimaailmassani. Sinulle toivottelen iloisia talven riemuja!

  VastaaPoista
 5. Wow, mistä sinä näitä kaikkia aina keksit?

  VastaaPoista
 6. Linnea: Kiitos, minullakin lähti näiden kanssa ajatus karkaamaan, saa nähdä mitä lopulta saan aikaiseksi.

  Asta: Minun pitäisi kyllä tehdä joku todellinen miniatyyriteos nukkekodinkin seinälle. Kiitos vinkistä, käyn katsomassa. Mukavaa talvenjatkoa myös sinulle!

  Pikkujutut: Karkasi mopo käsistä vissiin jo pienenä, ku tein siskoille joululahjoja tyhjistä kahvipaketeista. ;D

  VastaaPoista