tiistai 29. maaliskuuta 2011

Sinne jäivät myös kengät

Onnistuin löytämään Las Palmasista paitsi unelmieni vaatekaupan (siitä edellisessä postauksessa), myös unelmieni kenkäkaupan.

Näitä koitin ja ehkä olisin voinut hieroa niistä kauppojakin, mutta myyjä puhui verhon takana jotain TÄRKEÄÄ puhelua. Tai sitten se katsoi, että ei tuo nyt ainakaan mitään kenkiä osta, eikä vaivautunut palvelemaan.

Sinne ne siis jäivät hyllyyn. Kerrottakoon, että kengät ovat merkkiä Pisaverde, kun tässä nyt on ruvettu oikein urakalla mainostamaan.

Viime aikoina on ollut niin paljon kaikkea muuta hommaa, juhlaa ja väsymystä, että en ole oikein ehtinyt edes ajattelemaan mitään käsitöitä, saati sitten tekemään niitä.

Torstaina on käsityökerho, siellä tehdään yllätyksenä jotain miniatyyriä, jota varten opettajan harjoittelija tuo tarpeet mukanaan. Sitten kai voi ottaa vissiin mukaan jotain "Tuttuun tiehen" liittyvää. (Anteeksi, nyt on käsityökerhon vt.assistentti-sihteeri ollut tosi hunerona, eikä ole kirjannut tämän tarkempia ohjeita kalenteriinsa!?)

7 kommenttia:

 1. Nyt kyllä harmittaa sun puolesta kun et ostanut noita kenkiä!!!

  Juhlat otti niin voimille, että vieläkin väsyttää. Mukavaa oli. Kuinkahan lienee itse juhalkalu toipunut.

  VastaaPoista
 2. Jumbe mitä kenkiä! Todella! Joskus törmää myyjiin joiden ei ainakaan pitäisi olla myyjiä. Omaa kuoppaansa kaivavat hölmöt. Mutta toivon että saat kengät vielä jostain! :)

  VastaaPoista
 3. pitäisköhän mennä käymään las palmasissa?

  VastaaPoista
 4. Voisitkos tuunata jotkus vanhat kenkàsi?

  VastaaPoista
 5. Jestas, miten mageita kenkiä ja tuo laukkukin. Löytyisikö noita myös Suomesta?

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille. Mitä minä olen näin jälkikäteen asiaa tutkinut, niin vaikuttaa siltä, että vähintään Madridiin on mentävä näitä kenkiä ostaakseen. Olisi siis pitänyt keskeyttää se myyjän jaarittelu. Ja Lissu, nuorempana tuli tuunattua maalaamalla kenkiäkin, mutta kyllä se aika saa nyt olla ohi.

  VastaaPoista
 7. Vaude miten upeita boboja!! Ylähyllyn kassin ottaisin heti ja keskimmäisen hyllyn turkoosi-lilat kengät =o)

  VastaaPoista