torstai 21. huhtikuuta 2011

Äimistellään lisää

Eilen illalla pidettiin käsityökerhon kevätkauden päättäjäisiä yhden kerholaisen kellarissa. Olikin se lysti ilta. Eikä me pelkästään syöty ja äimistelty, vaan tehtiin ihan töitäkin.Nyt meillä on mainiot äimistelypaidat. Kun tuon paidan laittaa päälle, tietää kotiväkikin, että nyt ei ole tekojen aika, vaan nyt äimistellään.

Eilisessä illanvietossa saatiin leikkiä pitkästä aikaa myös lorupussia. Yksi kerholainen oli käärinyt meille muille yllätykseksi ihanat kääryleet, joissa oli kankaalle painettu runo ja toiselle kankaanpalalle painettu kuva. Näistä kai pitänee tehdä kesänodotustyö, sillä kesäläksy on ihan toinen.

ELI HUOMIOHUOMIO, NYT KERRON KÄSITYKERHOLAISTEN KESÄLÄKSYN!!!!! Toimeksiannossa on kolme asiaa:
1) Keltainen
2) Kolmiulotteinen
3) Koko on vapaa

Muutkin kuin käsityökerholaisethan voivat tuosta napata kesäläksyn. Kerrottakoon kuitenkin, että ei me kaikki olla vielä tehty edelliskesänkään läksyä...

Kiitos eilisestä illan emännälle ja isännälle, lorupussin laatijalle, opettajalle ja kaikille mukanaolleille! Ja terkkuja myös poissaolleelle!

Kaikille lukijoille hyvää pääsiäistä!

7 kommenttia:

 1. Kiitos assistentille! Nyt on sinullakin kesäloman aika. Hyvin olet kirjalliset tehtävät suorittanut: harvalla ryhmällä on täydellinen päiväkirja netissä! Ja toki kaikki muutkin tehtävät on loistavasti suoritettu...Mutta paljon on vielä kesken, joten syskyllä jatketaan. Hyvää pääsiäistä!t.ope

  VastaaPoista
 2. Ilta oli tosiaankin ihana. Ikää tuli jälleen kerran usea vuosi lisää. Eikös se sanonta kuulukin, että "nauru pidentää ikää"?
  Usein on apu löytynyt päivälirjsa, joten kiitos kirjurille ;-)
  Nautinnollista Pääsiäsen aikaa ja tulevaa kesää!
  - Katri -

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Tuijalle blogista ja tietojen ylläpidosta. Tämäkin taito olisi hyvä oppia, jos ja kun dementia iskee, olisi mustaa valkoisella. Oli tosi mukava pitää teitä vieraana. Tervetuloa uudelleen!

  VastaaPoista
 4. Voi miten hieno Äimistely-paita, olisi niin paikallaan täälläkin! Ja varsin houkutteleva kesäläksy, taidan kirjata ylös, niitten sadan tekemättömän idean jatkoksi! :D Hauska! Ja iloista, lempeää pääsiäistä sulle!

  VastaaPoista
 5. Anu: Kiitos opettaja! :)

  Katri: Kiitos. Nyt kevättä kohti alkoi kirjurilla olla vähän kevättä rinnassa ja tuli pieniä unohduksia...

  E:: Kiitos. Meidänhän pitää syksyllä pitää bloginperustamisilta. Ei siinä kauaa tarvi äimistellä, kun saadaan blogit vaikka teille kaikille!

  Satu: Eikö olekin hieno, tuo päällä kepaa äimistellä! Ja laita listaan kesäläksy, mutta älä ota siitä paineita. ;) Mukavia päiviä!

  VastaaPoista
 6. Hyvää pääsiäisen jatkoa ja terveisiä Hailuodosta. Tuolla paidallahan tarkenee jo nyt äimistellä.

  VastaaPoista
 7. satu.p: Ihanasti on kyllä tarennut!

  VastaaPoista