keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kanavasäkki

Olen kirpputoreilla pyöritellyt käsissäni keskeneräisiä ja valmiitakin kanavatöitä. Haaveissa on ollut tehdä niistä - no jotakin. Ostaminen on kuitenkin tökännyt joko hintaan tai työn aiheisiin. Useimmiten tyrkyllä on kukkia tai punatulkkuja, jotka eivät ole oikein sytyttäneet.

Mutta nyt löytyi:

Iso 35 x 50 senttinen hauska, vähän keskeneräinen työ. Hinta oli 5,5o euroa, mikä on paljon kirpputorilta ostettavaksi käsityötarpeeksi, mutta kohtuullinen hinta näin suuresta ja hienosta työstä. Nythän ei siis puhuta siitä, mitä tuon pitäisi oikeasti maksaa jos tuon tekemiseen käytetty aika lasketaan.

Minusta tuo oli ihan selvä aihio laukuksi tai säkiksi. Parin päivän mietinnän jälkeen tiesin mitä vielä tarvitsen:

Keltainen pöytätabletti pohjaa varten, keltainen tyynyliina vuorta varten ja värikäs vyö sangaksi.


Tulipas paljon kuvia, mutta kun olen tästä aika tohkeissani...

6 kommenttia:

 1. Ihana! Ensin mietin, että kanavatyö...Hyvä idea tehdä siitä jotakin! Tulipa siitä kaunis. Eikä tule samanlaista vastaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana ja kesäinen :) ja voi kun se joka tuon kanavatyön on tehnyt, näkis mitä sinä siitä keksit, niin se varamasti ilahtuis!

  VastaaPoista
 3. Kanava- ja ristipistotöitä on tullut mullakin hiplailtua kirpparilla. Niin ja taitaa muuan keskeneräinen kyllä löytyä omastakin komerosta. Taidan pitää sulle ilmaiskirppiksen, jos joskus saan aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Jotenkin hullaannuin tähän itse aivan täysin. Eihän tuota varmaan juuri tule käytettyä, mutta koskaan ei tiedä, milloin on juuri tuollaisen tarve. :)

  VastaaPoista