perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kannuja ja taloja

Käsityökerhomme opettajalla oli eilen mukana kaksikin harjoittelijaa, jotka kumpikin teettivät meillä hauskat työt. Ensin tehtiin miniatyyrejä.

Eli tälläisiä pieniä söpöjä kannuja. Ne on tehty paperista. Opettajamme suositteli, että kovetamme kannut Paverpolilla, niin voimme käyttää ne johonkin työhömme. Aion kokeilla kovettamista, vaikka nämä kannut tulevat ihan nukkekotikäyttöön. Vierastan nimittäin ajatusta, että nukkekodissani olisi jotain noin herkästi särkyvää. Astia on kuitenkin astia, ei se voi olla ryttyyn painuvaa paperia. Vai voisiko nukkekodissa olla kertakäyttöisiä paperiastoita?

Toinen tehtävä oli sitten tehdä kankaalle kuva postikortista, joka esitti Wienin Hundertwasser-taloa.

Tässäpä minun näkemykseni aiheesta. Aikaa tuon tekemiseen on siis käytetty noin kaksikymmentä minuuttia... Mukavaa oli tämänkin tekeminen.

Pienestä se siis taas lähtee.

Aiheesta kolmanteeen. Ostin alkuviikosta retkiluistimet - 75 prosentin alesta. Tulin äsken toiselta kokeilukerralta ja oli kuulkaa kivaa. Oli pieni tuuli, joka pukkasi minut hidasta vauhtia Vihiluodon rannasta Oritkarin rantaan ilman, että tarvitsi juuri eväänsä väräyttää. Palatessa oli tietysti sitten pieni vastatuuli, joten tuli sentään liikuntaakin. Oli kyllä vähän pelottavaakin, sillä koko reissulla näin vain kaksi hiihtäjää ja aloin epäillä, että koko retkiluistelureitti on suljettu.

Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. nyt pittää kuule sen verran touhottaa että huomasin tuon meidän stokkan myyvän desigual (tai miten se nyt kirjoitettiinkaan) vaatteita! tosin taisivat olla vain lasten koossa, mutta kuitenniin. nyt vaan pyyntöä että saatasiin ihan aikuisten koossakin niin ei tartte lähteä las palmasiin saakka

  VastaaPoista
 2. Mulla meni se nukkekotiprojekti ihan mönkään. Liian monta asiaa eikä ole aikaa ja annoin sen naapurin lapsille.

  VastaaPoista
 3. Soile: Aikuisten desigualeja ois vissiin Aleksi 13:ssa Helsingissä.

  satu.p: Ei kaikkeen riitä aika millään.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat nukkiskannut!
  Kuulosti houkuttevan eksoottiselta tuo retkiluistelu, joka on minulle vieras liikuntamuoto. Mites vahvoja ne jäät ovat näin huhtikuussa?
  Iloiselta jutulta se kuulosti...ja vierivä kivihän ei sammaloidu.

  VastaaPoista
 5. oi, hundertwasser -hausin pihalla siellä wienissä oon minäkin seistä tollottanut vaikka kuinka pitkään ja haaveillut millaista siellä olisi ihan oikeasti asua. Ja jotkuthan siellä ihan oikeasti asuvatkin. Ihanan inspiroiva talo. Hauska toi sun työ!

  VastaaPoista
 6. Asta: Kiitti! Luistelukäyntiäni seuraavana päivänä alkoi vesisade, eikä sen jälkeen ole ollut jääle asiaa. Mutta hauskaa puuhaa.

  Nätti rätti: Pitäisi käydä joskus katsomassa, en ole sinne asti yhdellä Wienin-piipahduksella ehtinyt. Kiitos.

  VastaaPoista