tiistai 1. marraskuuta 2011

Lisää vessapaperin hylsyistä

Kokeiluni veteen liukenevalla vessapaperirullan hylsyillä jatkuivat. Tällä kertaa leikkasin hylsyn auki, asettelin sen solumuovinpalan päälle ja kastelin varovasti. Höttö meinasi levitä ympäriinsä, mutta kasasin ja kaulitsin sitä muotoonsa vesiväripensselin varrella. Sitten ei auttanutkaan muu, kuin odotella mitä tapahtuu. Ja tapahtuihan sitä. Nyt minulla on ruman paperihylsyn sijasta soma pikku arkki käsintehtyä paperia.

5 kommenttia:

 1. Kaulitsit vesivàripensselillà. Miten? Joka tapauksessa mukava lopputulos.

  VastaaPoista
 2. Lissu: käytin vesiväripensselin vartta kaulitsemiseen, kun se sattui olemaan lähinnä oleva siihen kelpaava esine. Paremmin hommaan käy vaikkapa tasapaksu pyöreä kynä, jolla silitellä ja ohennella paperihöttöläjää.

  VastaaPoista
 3. Oot teheny taas kaikenlaista mukavaa. Tuota paperiahan pitäis tehä munkin kun lähestyy se toinen kirjansitomiskurssikin.

  VastaaPoista
 4. satupee: Tuosta tulee hyvää paperia. Vielä kun olis sellanen systeemi (onko se viira), niin olispa tosi maniota.

  VastaaPoista
 5. Mä katselin noita hylsyjä kanssa sillä silmällä, tuolla samalla kuin sinä, pienen palan jo repäisin kyljestä jo kastella kokeilin. Sitten pieni mies huuteli apuun ja sillä kertaa kokeilut jäi siihen, eikä uutta tilaisuutta ole vielä tullut. Hyvä että olet testannut toimivuuden puolestani, kokeilen itse kun löytyy sitä mystistä aikaa ;D

  VastaaPoista