sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Marraskuuta ompelen


Pää on taas täynnä mietteitä ja ideoita eilisen käsityökerhon jäljiltä. 
Aloitettiin uusi työ. Tehtävänantona oli tehdä työ valitsemansa Kirsi Kunnaksen runon pohjalta. Työssä on määrä käyttää kankaalle siirrettyjä kuvia ja tekstejä sekä joku pieni esine. Tai jotain sinne päin.

 
Minä valitsin runon nimeltä Vuosi ja aloin ommella itselleni ensi vuodeksi kalenteria. Käytän siihen ainakin vanhaa kankaista kalenteria sekä häviävälle vessapaperirullan hylsylle ompelemiani kuvia. Palaan ensi vuoden kalenteriin tuonnempana.

Suuri äänestyskin on taas päättynyt tuossa sivupalkissa. Vastaajien mielestä näkkileivän levite tulee levittää: 

sileälle puolelle. Sitä mieltä oli 23 vastaajaa. 9 vastaajaa oli sitä mieltä, että reikäpuoli on oikeampi puoli levitteelle. Nyt sitten uusi kysymys, jonka on laatinut poika.

3 kommenttia:

 1. Minä en oo hoksannu koko äänestystä. Nyt pitää mennä heti äänestään arvaat varmaan kumpaa. Mielenkiintoinen projekti sulla. Olisit kuule tykänny tämän viikonlopun kirjansitomiskurssistakin. Oli kiva!

  VastaaPoista
 2. hieno idea! siellä en oikein sisäistänyt että mitä kukakin teki. :) niin mukava päivä! tämä seuraavakin on mennyt hyvissä fiiliksissä suunnitellen ja fiilistellen. :)

  VastaaPoista
 3. satupee: arvaan kyllä! Olisin varmasti tykännyt kirjansidontakurssistakin, mutta nyt meni edelle tämä kurssi. Ihania kirjoja olit tehnyt!

  Ketunpesän hanna: Siellä päivä menee niin nopeasti, että ei tosiaan millään ehdi kaikkea sisäistää! Ja totta, pari päivää ajatukset pörrää ihan muissa maailmoissa.

  VastaaPoista