lauantai 10. joulukuuta 2011

Joko kotiläksyt on tehtynä?

No niin, tiukka käsityöpäivä Raahessa on taas takana. Ja tässä ihan vain muistutuksena käsityökerholaisille, että seuraava kokoontuminen on sitten 14.tammikuuta. Ajattelin vain kysäistä, että joko teillä on sitä kokoontumista varten läksyt tehtynä? Eli kotiläksyjä on kaksi kappaletta:

1) JOULUKIIRE. Kuvaa se tunnelmana, värinä, tunnetilana tai ihan konkreettisena asiana. Koko ja toteuttamistapa ovat vapaita.

2) Ota palanen vuorisilkkiä. Kastele pala, kääri ja sido se tiukaksi mytyksi. Älä aukaise myttyä ennen kuin opettaja antaa siihen luvan! Ota mytty mukaan seuraavaan kokoontumiseen.

Tehtävänanto on suoritettu!

Ja blogitauosta sen verran, että yleisön vaatimuksesta minun on esiteltävä täällä ainakin ne sivupalkkiäänestyksen tulokset. Eli palaillaan asioihin!

5 kommenttia:

 1. haa, ihan vielä ei ole kotiläksyt valmiina :D mutta aihe kummittelee kyllä takaraivossa..olipa kyllä taas niin mukava päivä!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä muun yleisön kanssa, hyvä jos blogitauko ei ole ihan täysi tauko vaan korkeintaan sellainen osittainen vain :)

  Käsitöiden ja askartelujen lisäksi myös ne äänestystulokset ja erilaiset tuokiokuvat ovat mukavia.

  VastaaPoista
 3. äänestykset on ollu kyllä niin huippuja-meillä kaikki täällä jänskättäneet kuinka käy. :) älähän ihan kokonaan meitä jätä :)

  VastaaPoista
 4. Ketunpesän Hanna: Hopihopi tekemään! :D Oli tosi mukava päivä! Enkä jätä teitä. Täällä poika väsää uusia kysymyksiä!

  Villasukka kirjahyllyssä: Kiitos, kiva kuulla! :)

  satupee: :)

  VastaaPoista