sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Istuu ihmettelemässä

Täällä istutaan ihmettelemässä ja maataan lukemassa. Minulla on nykyisin niin hyvä palvelu, että kirjatkin tuodaan kotiovelle. Välillä olen puuhastellut jotakin siivouksen tapaista. Siivotessa vastaan tuli esimerkiksi tämä:

Reilu vuosi sitten tekemäni lettihuivi. Ja kuten jo silloin arvasin, eipä sitä paksua leetaa ole tullut kaulassa roikotettua. Entrasin sitä nyt vähän:

Siitä tulikin tuollainen kaksiraitahuivi. Saa nähdä, miksi se muuntautuu seuraavan siivouksen yhteydessä. Vai pääseneeköhän ihan käyttöön, aika näyttää.

Tuo ylimmän kuvan isutuja syntyi jatkona edellisessä postauksessa olevalle Joulukiireelle. Työn jatkolle oli olemassa ihan ajatuskin, mutta sitten se ajatus ilmeisesti karkasi. Nyt on vain tuo istuja.
---
Viikon sivupalkkiäänestyksen tulos oli tällä kertaa hyvin selvä. Jänis sai 18 ääntä, rusakko vain 5 ääntä. Eikä ole pojalla helppo kysymys tälläkään kertaa: oikea vai vasen?5 kommenttia:

 1. Voi että tykkään näistä hahmoista, hieno istuja sulla siellä!

  VastaaPoista
 2. Kokeilen taas pääsenkö kommentoimaan! -Jotain ongelmia mulla tässä on ollut.Ja suurin ongelma on tietysti se kun on joutunut olemaan hiljaa...t.ope

  VastaaPoista
 3. Saapas nähdä montako hahmoa on kerhopäivään mennessä? Ei siis tietenkään mitään paineita,mutta... :)-ope

  VastaaPoista
 4. Tämä hahmojuttu taitaa olla joku projekti. Tänään on ollut sitten vissiin pullanleipomispäivä :)

  VastaaPoista
 5. Satu, ope ja satu.p: Ei vielä tiiä, kuinka paljon näitä tulee...

  VastaaPoista