tiistai 31. tammikuuta 2012

Säilöntäjärjestelmä farkusta

Ompelupisteestäni olen puhunut täällä ennenkin. Se toimii lähinnä läjitysalueena, jonka keskellä sijaitsee ompelukone. Jos haluaa ommella, on ommeltava jotakin pientä, tai sitten on ensin raivattava tilaa ompelusta varten.


Nyt siihen on tullut muutos. Ompelin ikkunan molemmille puolille katosta roikkuvat systeemit, joissa on taskuja, renksuja ja muuta tilaa työkaluille, koristuksille ja kaikenlaiselle tarpeelliselle.


Olin tietämättäni varautunut pussukoihin jokunen vuosi sitten ostamalla pari kaitaliinaa. Nyt ompelin kaitaliinojen päälle farkkutaskuja, taskunkohtia ja muita pääasiassa farkkuisia palasia.


 
 
 
 
 

En vielä tiedä, miten nuo pussukat vaikuttavat pöydän pysymiseen siistinä. Mutta onpahan taas tyhjää tilaa, johon alkaa läjittää uusia kerrostumia.


14 kommenttia:

 1. Loisto idea kerrassaan. Ja tämä kuvasi sai minut haluamaan oman nurkan myös..täytynee nyt alkaa pohtia tosissaan miten sen toteuttaisi, mutta yhdet takataskut siihen kyllä nappaan mukaan.

  VastaaPoista
 2. Näyttääpäs oikein hyvältä!! Fiksu idea melkein minne vaan :)

  VastaaPoista
 3. Voihan jösses sentään! Arjen upeaa luovuutta! Jokos olet äänestänyt luovaa tyyppiä myös pressaksi?

  VastaaPoista
 4. hieno! näkisitpä mun ompelupöydän...en kehtaa kuvata sitä nykytilassa ;) huippu idea kyllä tämä...saisinpa aikaan jotain vastaavaa. monia noista seinälläsi roikkuvista jutuista voisin ottaa aarrelaatikkooni. :) inspiroivan näköistä tavaraa.

  taas yksi juttu lisää sille kilometrin mittaiselle to do-listalle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea. Minunkin täytyisi tehdä jotain tällaista. :)

   Poista
 5. Hyvä ja onnistunut idea!
  - Katri -

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Mahtava systeemi, jes! Olis käyttöä täälläkin. nimim. epätoivoinen kasojensa keskeltä

   Poista
 7. Onpa hieno idea! Ja mielenkiintoiset tavarat esillä ollessaan inspiroivat myös uusiin töihin- huomattavasti enemmän kuin läjässä pöydällä.-Anu

  VastaaPoista
 8. Jopa on eroa ensimmäisellä ja viimeisellä kuvalla! Tuo ensimmäinen muistuttaa hyvin paljon meidän kodinhoitohuoneen pöytää, eli minun ompelunurkkausta, tosin sillä erotuksella että ompelukoneen kokoista tilaa ei ole vaan kone on kaapissa... Kröhöm...

  Huomasin, että Mielensäpahoittaja on sinulla luettavana. Olisipa kiva kuulla kommenttisi siitä :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä olisi mullakin tarvetta tuollaisiin säilyttimiin. Mun työpöytä on kuin menneitten maja. Teen heti kun inspiraatio iskee.

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille kaikille ihanat ihmiset kommenteistanne! Kovasti lohduttaa, että mullakin on läjäytymisongelmia työpöydillään. Lissulle vastaukseksi, että äänestetty on! Villasukalle kirjahyllyssä, että Mielensäpahoittaja on aivan ihana. Olen samaa mieltä kun sinä blogissasi: "Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun kirja loppui".

  VastaaPoista
 11. Hieno idea nuo pussukat!

  Ja kylläpä nauroin tuolle kaitaliinan ruotsinkieliselle nimelle: löpare. :D Siskon kommentti asiaan oli "Heh. Mutta mikä on kaitaliina?" Yritä sitten tuollaiselle jotain selittää...

  VastaaPoista
 12. Lorainne: Kiitos. Tosiaankin, varmaan sana "lipare" tulee juuri tuosta löparesta. Hauska!

  VastaaPoista