keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Joskus voisi vain jättää tekemättä
Ei se nyt ihan onnistunut. Mutta on tässä se hyvä puoli, että pannulappua/mattoa/pannumattoa/tasapainolautaa/frisbeetä/istuinalustaa/keksi-itse-tälle-käyttöä on kätevämpi säilyttää kuin muutamaa väreiltään toisiinsa sopimatonta matonkudenyttyrää.

--
Viime viikon sivupalkkikysymyksessä kortti sai 11 ääntä, kirje 8 ääntä.

6 kommenttia:

 1. Vaikka olen työkseni virkannut matonkuteesta jo neljä vuotta, onnistuneen MATON virkkaus on mielestäni hankalaa. Sen olen todennut ainakin omalla kohdallani, että mieluummin lisään liian vähän silmukoita kuin liikaa. Silloin käy juuri noin, nousee kupruille. Hiukan matkaa tarttis purkaa (kuvasta päätellen lilaan asti) ja "vähentää lisäämistä"...Älä anna periksi!

  VastaaPoista
 2. Näyttää minusta kivan värikkäältä. Tulisikohan siitä päällinen vaikka istuinjakkaraan? Kankainen alaosa jne. Ei varmaan silloin haittaa tuo reunakaan kun sen ompelee alaosaan kiinni vaikka käsin.

  VastaaPoista
 3. :) Voisi voisi, mutta harvemmin kannattaa, siis jättää tekemättä. Kaikesta oppii ja silloin kun ei mene ihan putkeen oppii eniten. Tai niin minä itselleni uskottelen.

  VastaaPoista
 4. Juuri tunti sitten purin noin vuoden puolivalmiina olleen virkkauksen,ei toiminut. Nyt sitten tuijottelen noita keriä ja yritän keksiä mitä niistä taikoisi ( tai sitten lahjoitan ne eteenpäin..)

  VastaaPoista
 5. Lierihattu. Kesäksi. Ja jatka vaan ja lisää vimmatusti silmukoita, saat leveän lierin aurinkosuojaksi.

  VastaaPoista
 6. Pellavasydämen Mervi: Purkaa pitäisi joo, enkä yhtään tykkää purkamisesta!

  Carita: Istuinjakkaran päällisenä voisi tosiaan toimia!

  Minna: Totta puhut!

  Pikkujutut: Joku päivä keksit varmasti niille käyttöä!

  Satu: No mutta siitähän tulisi vallan valloittava lierihattu!!

  VastaaPoista