tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kangashelmiä ja muuta, enemmän sitä muuta

Kyllä on nyt tällä vapaamatkustajalla pitänyt kiirettä. Sitten viime kirjoittaman ohjelmassa on ollut rosamundan siementen metsästystä maatalouskaupoista, Lumoavia leluja Helsingin taidemuseossa, Carl Larssonia Ateneumissa, pirtalaudan ja Kirjotut peitot -kirjan hankintaa entisestä koulustani, komeroiden kantamista, kuusenoksien silppuamista, tavaroiden kuskaamista kirpputorilta toiselle, silmät kiinni aurinkoon tuijottamista ja yhtä sun toista muuta.

Lukiessani Laura Honkasalon kirjaa Kotikutoista, Itsetekemisen ihanuudesta katseeni pysähtyi sanoihin "karjalaiset kangashelmet". Siltä silmäykseltä oli mentävä netin kautta kangaskaapille ja alettava ommella kangashelmiä.

5 kommenttia:

 1. Tuohon alempaan postaukseen kommentti: mutta kun virkkaus on niin kivaa ja jos on kudetta leikattuna, niin kyllähän siitä himottaa jotain tehdä :)Oletko tehnyt virkattuja koreja, mä olen nyt innostunut niistä.

  VastaaPoista
 2. No onpas sulla kiirettä.
  Kantsii muuten laittaa kilolasit päähän niin voi tuijotella aurinkoa silmät auki.
  - Leenuska -

  VastaaPoista
 3. Ootko tehny kuusenkärkkäsiirappia vai silpunnu joulukuusen?

  VastaaPoista
 4. Vinkeät kangashelmet! Ja kiitos muistutuksesta, tuo kirja on hautautuneena koulukirjojen alle, jospa kaivan sen esiin...

  VastaaPoista
 5. Sesse: Ilman muuta valmiiksi leikatut kuteet pitää virkata johonkin muotoon! En ole tehnyt virkattuja koreja ainakaan vielä....

  Leenuska: Siinä on se vaara, että aurinko ehtii mennnä pilveen kun lähtee hakemaan kilolaseja!

  satu.p: Ei kumpaakaan. Veteraanipäivään liittyi tämä kuusenoksa-asia.

  Satu: Jotakin hauskaa noissa kangashelmissä ja niiden tekemisessä on!

  VastaaPoista