perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kinttaat tiskissä

Kaapistani osui tällä kertaa käteen äitini pesukoneessa vahingossa huopunut siskon miehen veljen lasten vanha villapaita. Minun kaapissani tuo huopunut paita on odottanut uutta tulemistaan arviolta noin kymmenen vuotta.

Ajattelin, että kun kesä ei tullut kesämekkoprojektin myötä, niin laitetaan sitten kinttaat tiskiin. Kinttaiden ohjeen otin TÄÄLTÄ. Mallailin kaavaa käteeni ja ajattelin, että pienellä saumanvaralla niistä tulee ihan sopivat.
Ensimmäisistä kinttaista tuli sopivat pitkäpeukaloiselle lapselle. Toisista tuli sitten sopivammat.

En tiedä, että pitäisikö  näihin laittaa vuori?
Pitkäpeukaloisen lapsen kintttaista napsasin peukalon- ja sormenpäät pois, joten ne toimivat nyt kynsikkäinä.
Peukalonpääkään ei jäänyt toimettomaksi.

4 kommenttia:

 1. No mutta hyvä idea! Ja Siirikin sai pipon. Minä rupesin painamaan heti aamutuimaan. Arvasin, että ei siitä mitään tule kun on perjantai kolmastoistapäivä. Pitää odottaa, että seula kuivuu ja yrittää uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Siiri tahtoo kärsiä vedosta, joten pipo on tarpeen! Et kai sinä usko perjantai ja kolmastoistapäivä -juttuihin!?

   Poista
 2. Vautsi mikä idea tuohon minun viimeistä talveaan palvelleeseen ihanan pehmeäksi huopuneeseen villapaitaan. Ainoaan joka ei ole kutittanut. Siksi sen heittäminen roskiin on vain viivästynyt. Nyt en heitäkään. Ja kylläpä Siiri näyttää hianolta!

  VastaaPoista