lauantai 1. syyskuuta 2012

Lokakuutasku

Käsityökerhon toinen, hyvin epävirallinen kesätehtävä oli tehdä annetusta kalenterisivusta jotakin. Voi olla, että kalenterin kuva piti kirjoa kankaalle tai jotakin vastavaa. Mutta koska en muista, niin sain tehdä sivulle ihan mitä halusin!

Kirjailin ompelukonella maalaukseen vähän lisää värejä ja ääriviivoja ja kalenteriosaan koukeroita. Sitten taitoin kalenterinsivn kahtia ja ompelin alareunan ja osan sivureunasta kiinni. Sitten vielä päällystin tekeleen kontaktimuovilla. Ja siitähän syntyi säilytystasku kaikenmaailman tärkeille papereille.

Kerrottakoon tässä vielä sekin, että paperin ompelu on minusta äärettömän mukavaa.

8 kommenttia:

 1. :-)
  Koulussa ompelemme pieneten kanssa aina alkuun paperia. Muuten kivaa, mutta neulat tuppaavat tylstymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan tuossa hommassa tosiaan neula tylsyää, mutta on se niin mukavaa! :)

   Poista
 2. Ihana idea! Noinhan voisi muuten koristella vaikka kokonaisen valmiin kalenterin ja ympäröidä kaikki tärkeät päivät ja ystävien nimpparit sydämin. :)

  Haluaisitko muuten osallistua joulukalenterivaihtooni? Lista näyttää tähän mennessä vähän autiolta, joten yritän haalia lisää ihmisiä mukaan... :P Ei haittaa, vaikka itselläsi ei olisi kalenteria - vaihtopaketteja voisi pitää vaikka joululahjoina. :)

  VastaaPoista
 3. Mokomakin ideapankki :) Minun ideat ovat olleet lomalla tooosi pitkään .... Mitään en ole saanut aikaseksi. Kesätyökin on vielä alkuommel vaiheessa :(
  - Katri -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ideat toisinaan aika katkolla täälläkin! Kyllä ne sieltä sitten taas rupeavat putkahtelemaan niin sinulla kuin minullakin!

   Poista