sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Parhaat puoleni

Käsityokerhomme syksyn työn nimeksi annettiin Parhaat puoleni. Työn koon piti olla noin A4, mutta ei "missään nimessä" juuri aanelosen mallinen. Minun työni on leveydeltään noin A4 ja korkeudeltaan noin A3.

Työhöni päätyi blogissani tänä vuonna vilahtaneet ihmishahmot. Ne on siis kirjottu vapaalla konekirjonnalla häviävälle vessapaperirullan hylsylle. 
Työn teksteistä osa on kirjoitettu paperille, josta ne on skannattu ja tulostettu kankaalle. Mukana on myös vapaalla ompelukonekirjonnalla kirjoitettua tekstiä sekä kirjainleimasimilla kirjoitettua tekstiä.
Tekstikankaan taustalla on valkoista farkkukangasta. Työn takapuoli on sinistä farkkukangasta, jota pilkistää vähän etupuolellekin.
Ja kehyksenä on kirjoituskoneen nauha, jossa on vähän kirjoitusta siinäkin. (Tuo lanka on tuossa kuvassa joku ihan ylimääräinen asia, jota en huomannut kuvaa ottaessani.)

Ei mikään kovin helppo homma työstää työtä nimeltä Parhaat puoleni. Enkä ihan varmasti kyllä tiedä, että mikä tässä työssä on niitä parhaita puoliani. Sitähän minun ei kuitenkaan tarvitse kertoa kenellekään, vaan kukin voi tulkita työtä ihan omalla tavallaan...

Kylläpä sitä sai taas ihminen virtaa eilen, kun pääsi tekemään käsitöitä (tai katsomaan kun muun tekevät) yhdessä samanhenkisten käsityöystävien kanssa. Siitä mitä sain itse aikaiseksi lisää lähipäivinä.

5 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta kovasti..
  Siis sinulta olin sitä ideaa saanut aikasemmin.. Kiitos .........

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana työ ja sinun näköisesi. Terveisiä vaan kerholaisille, tutuille ja tuntemattomille täältä "rannalta". Nauttikaa luovuudesta täysin siemauksin. Taidan nyt olla hiukan kateellinen teille.t.ujo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nautiskellaan. Ja kuten ope tuossa kommentissaan sanoo, voit taas tulla mukaan!

   Poista
 3. Älä ole ujo kateellinen- tämän blogin kautta saat vinkkejä siitä mitä tehdään. Kannattaa kokeilla kotona. Mukaan pääsee myös uudelleen. :-)t. ope

  VastaaPoista