sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hyvä päivä

Käsityökerhossamme oli eilen teemana korut ja kuvansiirto. Kerroin täällä blogissani näppäränä, mitä tarvikkeita tarvitaan mukaan. Itse en kuitenkaan toiminut ohjeiden mukaan. Siksipä mukana ei ollut kuvia kankaalle siirrettäväksi, ja mukanaolevat langatkin olivat väärän värisiä. (Siinä siis todellinen syy ihmettelyä herättäneen pienelle repulleni!)

Hyvin päivä meni vääränlaistenkin tarvikkeidenkin kanssa. Ehdin siksakata useammatkin langat nyöriksi ennen kuin rupesin tappelemaan ompelukoneen kanssa. Ompelukoneella meni hermot paljon ennen minua, mutta sitten se melkein sai suututettua minutkin. Taatakseni loppupäivän onnistumisen keräsin koneen pois ja rupesin kuvansiirtoon. Paitsi eihän minulla ollutkaan niitä kuvia. Siirsin siinä sitten kirjansivun kankaalle peilikuvana, koska eihän sitä tiedä, milloin sellaistakin tarvitsee. Hienoja pitsikehyksiäkin ehdin leimailemaan ennen kuin huomasin, että tarvitsenkin sitä kankaalle siirrettyä kirjansivua samantien.
 
Syntyi siis pari somaa nappia. Idea näihin syntyi jo muutama vuosi sitten, kun sain nämä napit. Toteutuminen on odottanut inspiraatiota. Nyt on inspiraatio ja aion toteuttaa alkuperäisen ideani noiden nappien kuvituksesta, kunhan saan siirrettyä ne oikeat kuvat kankaalle.Vaikka aika kivojahan nuo ovat noillakin kuvilla.

Aivan mahtava käsityöpäivä oli jälleen. Eiköhän tässä taas kuukauden pärjää.

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen lopputulos "hermojen menettämisen ja melkein suuttumisen" jälkeen :)
  - Katri -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kiva, että edes jotain sai aikaiseksi! :)

   Poista
 2. missä välissä sinä nuo napit tekaisit??? hienot on. mulla on mennyt monta päivää :) tässä vain huokaillessa mitä kaikkea voisi jne . ei mitään järkevää saa kotona aikaiseksi kun vain silkit ja kiiltävät langat surraavat päässä :)

  ehdottomasti tarpeellista tuommoinen teksti, monesti olisi vain hyvä ettei niin helposti ainkaan saisi selvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli siellä sellainen pieni salainen nappilaboratorio pystyssä! :) Minulla on nyt armoton laiskuus päällä, ei mitään aikaansaannoksia!

   Poista