tiistai 4. kesäkuuta 2013

Meidän kerhon näyttely

Käsityökerhollani on näyttely Raahessa Galleria Asemamestarissa kesäkuun ajan. Kyseessä on siis  Raahe-opiston Pistoja ja pintoja -ryhmän näyttely nimeltä Parhaat puoleni ja vähän muitakin puolia.Galleria on vanhalla rautatieasemalla osoitteessa Ratakatu 15. Se on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-17 ja lauantaisin kello 10-14. Ja näyttelymme siellä siis kesäkuun loppuun saakka.

Ryhmämme Parhaat puoleni -työt olivat jo maaliskuussa näyttelyssä Helsingin työväenopistolla. Nyt on siis vuorossa Raahe. Osa Raahen-näyttelyn töistä siirtyy Virroille Tilkkuvirrat-tapahtumaan, jossa näyttelymme on Rantatien koululla 22.7.-2.8. Sitä seuraava näyttelymme on Haukiputaalla Teatterikuopalla 21.8.-8.9. Piipahdelkaa katsomassa, esillä on upeita töitä!

2 kommenttia:

  1. Ompas siellä taitavaa porukkaa. Kiitos että edes pikkusen pääsi tätä kautta kurkistamaan teidän taidettanne. Se on aivan ihanaa saada kuulla ihmisten kommentteja ja kyselyjä jos on joskus itse paikanpäällä näyttelyssä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä infopostauksesta. :) linkitin tämän omaan blogiini kun tässä oli niin sopivasti ja mukavasti kaikki sanottu. :)


    VastaaPoista