maanantai 16. syyskuuta 2013

Menköön nyt sitten

Ei se kesäläksy miksikään muuttunut, vaikka sitä kuinka hatun alla piilotteli. Mutta menköön nyt sitten tännekin, kun uskaltauduin sen käsityökerhossakin esittelemään.

Tämän kesäläksyn tehtävänantohan oli, että siinä pitää olla makaroni, pitsi, kukka, pistoja ja pintoja, ja sen pitää olla noin pyöreä yli A4:n kokoinen.

Hei alkuunsa päätin, että minähän en mitään makaroneja ala ommella, kun ei ruualla saa leikkiä. Niinpä lisäsin makaronit työhön leimaamalla. Samalla konstilla sain ujutettua työhön pitsinkin. Idea siis oli, mutta siihenpä se sitten jäikin. Ja se on pannunalunen.

Muut olivat tehneet aivan mahtavia töitä. Ja muutenkin oli mahtavaa nähdä taas kaikki vanhat ja uudet pistelijät ja äimistellä heidän kanssaan.

Päivän kruunasi lounas lapsuudenystävän kanssa. Hän kertoi minun opettaneen hänet koulussa virkkaamaan ja kutomaan, kun opettaja ei ollut onnistunut tekemään sitä vasenkätiselle oppilaalleen. Olin kyllä tosi hämmästynyt moisesta, mutta tietysti myös aika otettu!

Sitten me ommeltiin pistoja. Siis käsin! Onkohan tässä nyt otettu ensimmäinen askel sitä kohti, että olen aikonut isona ryhtyä tekemään ristipistoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti