maanantai 9. joulukuuta 2013

Kaulaan tai räteiksi

Joku voisi äkkiseltään luulla, että minulla on jo ihan riittävä määrä kaulahuiveja. Mutta väärässäpä olette kaikki tyynni. Huiveja kyllä on hattuhyllyn täydeltä, mutta nyt tarvittiin kutiamatonta huivia. Liekkö tullut vanhuus vai mikä, mutta villasta on tullut kaulalla entistäkin kutisevampaa, mutta kaula tarvitsee tähän aikaan vuodesta suojaa sekä sisällä että ulkona.

Kaupan alelaarista sattui käteen moneen vaatteeseen yhdistettävä hyvä, mutta tylsä harmaa. Ankeutin sitä sitten vähän lisää pudottelemalla silmukoita. Kudoin siis aina välillä kaksi silmukkaa yhteen ja poimin niiden vierestä uuden silmukan, jonka sitten saatoin myöhemmin pudottaa puikolta.

Lanka on taatusti kutiamatonta Novitan Bambua. Siis sitä, mistä muut ovat tehneet tiskirättejä. Minä en ole ehtinyt tuohon tiskirättirumbaan ollenkaan mukaan, mutta nytpä minulla on pitkästi tiskirättivärkkiä.

2 kommenttia:

  1. Minäkään en tykkää pelkästtä villasta ihoa vasten..jos pienikin määrä viskoosia niin jo helpottaa ja empäs arvannut että bambu voisi olla myös hyvä.. varmaan mukava iholla

    VastaaPoista
  2. Tämä on osoittautunut oikein mukavaksi iholla!

    VastaaPoista